Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، گذری در خیابان زند شیراز و دیدن چهره ناخوشایند نشستن همراهان بیمار در بلوار یا جلو درب بیمارستان‌های این مسیر که با توجه به تعدد مراکز درمانی و پزشکی در این خیابان نسبت به دیگر نقاط شهر، شدت بیشتری دارد، نشان می‌دهد که باید بکری اساسی به حال بهبود این ماجرا کرد.

موضوعی که از سال‌های دور بحثی چالشی در شهر شیراز بود و در برهه‌ای از زمان، ساخت اقامتگاه همراه بیمار مطرح شد و در دستور کار قرار گرفت اما با گذشت زمان بنا به دلایل مختلف رها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه شیراز دارای مراکز پزشکی متعددی است، درمانگاه‌های بسیار مجهزی دارد و پزشکان متبحری در این شهر در حال طبابت هستند، پذیرش بیمار از سراسر کشور در فارس رونق دارد و رفت و امد مردم از شهرهای جنوبی استان به شیراز که عمدتا هم از اقشار کم‌درآمد جامعه هستند سبب شده است تجمعی ناخوشایند در این بلوار اتفاق افتد که باید به دنبال یافتن چاره‌ای اساسی برای آن بود.

خوردن و آشامیدن و گستردن سفره غذا در جلوی درب بیمارستان، پارک خودرو در آن مکان و ... رفت و آمد عابران را نیز با دشواری رو به رو کرده است.

یکی از همراهان بیمار در گفتگو با خبرنگار فارس که برای بررسی این وضعیت مقابل بیمارستان شهید فقیهی رفته بود، گفت: به علت کمبود جا در اقامتگاه مجبور شدم که چندین شبانه‌روز در کنار بیمارستان شهید فقیهی بیتوته کنم و هیچ مسئولی تاکنون از علتش را نپرسیده است.

همراه دیگری می‌گوید بیش از دو هفته است که بیمارم در این بیمارستان بستری است و امکان اجاره هتل یا مهمانپذیر ندارم لذا مجبورم در این مکان بگذرانم و شب را در ماشین بخوابم.

در این راستا با مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان فارس به‌عنوان متولی انجام امور خیر در حوزه سلامت به گفتگو نشسته و علت معضل به وجود آمده را جویا شدیم.

علی‌اکبر رامجردی در این باره اظهار داشت: مشکلاتی که همراهان بیمار در شهر شیراز به‌عنوان مرجع پذیرش بیمار از استان‌های هم‌جوار به‌ویژه سراسر کشور با آن رو به رو هستند، معضل اقامتگاه همراه بیمار است.

وی با اشاره به اینکه از جمله مباحثی که تاکنون به‌ویژه در حوزه سلامت مغفول مانده و وزارت بهداشت و شهرداری تاکنون برای آن تدبیری نیندیشیده‌اند، اقامتگاه بیماران است.

رامجردی تاکید کرد: عمده‌ترین تبعات نبود اقامتگاه در خیابان زند و دیگر مکان‌هایی که شاید تا این حد به چشم نیاید، معضلاتی است که شاهد هستیم، در این راستا  مجمع خیرین تامین سلامت فارس از سال ۱۳۸۲ به‌عنوان پیش‌نیاز ساخت اقامتگاه بیمار را موردنظر و شناسایی قرار داده است.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس خاطرنشان کرد: با تشکیل نشست‌ها و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، شهرداری، دفتر امام‌جمعه و استانداری مقرر گردید برای رفاه حال همراهان بیمار با کمک و تشویق خیران عرصه سلامت گام‌های اساسی برداشته شود.

را مجردی افزود: تاکنون ۸ اقامتگاه همراه بیمار در بیمارستان‌های حضرت زینب (س)، حافظ، شهید دستغیب، حضرت علی‌اصغر (ع)، امیر، قطب‌الدین، اقامتگاه سیار در سه‌راه آستانه و نیز شهید فقیهی شیراز در حال ساخت و اتمام است، و ۱۱ اقامتگاه نیز در دیگر بیمارستان‌های شهرستان‌های فارس احداث‌ شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس بیان داشت: در مجموع ۱۹ اقامتگاه همراه بیمار با ظرفیت ۱۵۷ تخت احداث و بیش از ۲۸۶ هزار نفر شب در استان فارس اسکان داده‌ شده اند.

را مجردی با ا شاره به اینکه با انعکاس احداث اقامتگاه همراه بیمار از سوی رسانه ملی علاوه بر کاهش حجم همراهان بیمار در شیراز و شهرستان‌ها، الگویی برای دیگر استان‌ها نیز به وجود آمد، گفت: با حرکتی که از سوی خیران در استان فارس آغاز شد از سوی وزارت بهداشت که بر این باور بود تنها متعهد به درمان و نگه‌داری بیمار هستیم مقرر گردید، در نقشه بیمارستان‌ها ساخت اقامتگاه همراهان بیمار نیز لحاظ شود.

وی عمده‌ترین مشکل ازدحام در جلو درب بیمارستان‎ها را نیاز به کسب آگاهی از حال بیماران توسط خانواده‌های بیماران دانست و افزود: عده‌ای دیگر نیز برای دریافت خدمات پزشکی، درمانی و او پی دی این تجمع را ایجاد می‌کنند که از دیگر معضلات فرهنگی و شهری است که منجر به جمع شدن در پیاده راه بیمارستان می‌گردد.

احداث اقامتگاه مرکزی در ضلع شمالی بیمارستان شهید فقیهی

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت با اشاره به اینکه بعضی از اقامتگاه‌های بیمارستان‌ها به علت شیوع بیماری کرونا قادر به پذیرش همراهان بیمار نیستند، افزود: تکمیل و احداث اقامتگاه مرکزی در ضلع شمالی بیمارستان شهید فقیهی با مشارکت خیران اقدام مؤثری برای همراهان بیمارانی است که در بیمارستان بستری نیستند و نیاز به مراجعه و درمان به استان فارس را دارند.

را مجردی تصریح کرد: اقامتگاه مرکزی در ۸ طبقه و در صورت تأمین اعتباری افزون بر ۵ میلیارد تومان از سوی خیران به زودی بهره‌برداری کامل می‌رسد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: اقامتگاه همراه بیمار مجمع خیرین تامین سلامت فارس خیابان زند همراه بیمار شیراز اقامتگاه همراه بیمار بیمارستان شهید فقیهی مدیرعامل مجمع خیرین همراهان بیمار بیمارستان ها استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • دختر دانش‌آموز اهل لالی به سه بیمار جان دوباره بخشید
  • وضعیت بلوار خلیج فارس شهر ایلام بر اثر شدت بارش باران