Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست صندوق کارآفرینی امید در فارس اعلام کرد که با هدف ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی استان و مناطق حاشیه‌ای شیراز با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، طرح "روستای بدون بیکار"، "هر روستا یک محصول" و "اشتغال‌زایی در مناطق حاشیه‌ای شیراز" اجرایی می‌شود.

سجاد پارساییان دوشنبه ١٨ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اعطای وام‌های ارزان قیمت به مشاغل خانگی و روستایی زمینه اشتغال و درآمدزایی در روستاها فراهم  شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این راستا با پرداخت ۴ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰۲ کارگاه کوچک مقیاس تولید قارچ در خرامه راه‌اندازی شده و این شهر را به "شهر قارچ" تبدیل کرده است و در تلاشیم که زنجیره تولید قارچ را در این شهر تکمیل کنیم.

سرپرست صندوق کارآفرینی امید در فارس همچنین با اشاره به راه‌اندازی ۱۶ گلخانه کوچک مقیاس در روستای همت‌آباد شهرستان پاسارگاد با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید، عنوان کرد: این کار سبب ایجاد یک حرکت اقتصادی بزرگ شده است و خیلی‌ها با دیدن سود این کار خودشان اقدام به راه‌اندازی گلخانه کرده‌اند.

پارساییان با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق حاشیه‌ای شهر شیراز تاکنون ۱۶ صندوق خرد با سرمایه ۱۵۰ میلیون تومانی در این مناطق راه‌اندازی شده و در بقیه محلات حاشیه‌ای نیز در حال شناسایی برای واگذاری صندوق‌های خرد هستیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این طرح تنها در مناطق حاشیه‌ای شیراز در حال اجرا است.

او ادامه داد: از سال ٩٤ تاکنون تعداد ۶۷۲ صندوق خرد محلی زنان روستایی شناسایی و توانمندسازی شده و برای ۱۳۸۰ نفر در ۳۴۰ روستا و مناطق عشایری فارس با اعتباری نزدیک به ۲۷ میلیارد تومان  اشتغال‌زایی شده است.

سرپرست صندوق کارآفرینی امید در فارس همچنین هزینه پایین راه‌اندازی، استقلال بالاتر مؤسسان، امکان مدیریت و توسعه آسان‌تر، قابلیت راه‌اندازی در مناطق جغرافیایی گوناگون، مشکلات کم در حمل و نقل، امور بیمه‌ای و مالیاتی، قدرت رقابت‌پذیری بالا، قیمت تمام شده کمتر و غیره را از مزیت‌های کسب و کارهای خرد در مقایسه با صنایع بزرگ و متوسط عنوان کرد.

پارساییان احیای اقامتگاه‌های سنتی شهر شیراز را از دیگر برنامه‌های این صندوق عنوان و بیان کرد: این برنامه در قالب تفاهم‌نامه‌ای که بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده پیگیری می‌شود همچنین از محل تفاهم‌نامه منعقده با بنیاد برکت از افراد کمتر برخوردار مناطق محروم برای ایجاد اشتغال حمایت مالی می‌شود.

او، اصلی‌ترین چالش حال حاضر کشور را موضوع اشتغال و حل بیکاری دانست و گفت: صندوق کارآفرینی امید در نظر دارد با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و حمایت از کسب و کارهای خرد و بازار محور در ایجاد اشتغال و تولید ناخالص ملی نقش موثری ایفا کند.

سرپرست صندوق کارآفرینی امید در فارس همچنین بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت اعمال محدودیتها  به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر، بخشی از کسب و کارها با آسیب جدی در تولید و درآمد روبرو شدند.

این مقام مسئول در فارس افزود: از آنجا که رسالت صندوق پرداخت تسهیلات اشتغال و حمایتهای پس از آن است؛ لذا در این راستا در ابتدای سال ۱۳۹۹ به مدت ۳ماه تمام تسهیلات صندوق کارآفرینی امید مشمول استمهال شد.

پارساییان گفت: در شش ماهه دوم سال ۹۹ آن دسته از کسب و کارهایی بدین دلیل تعطیل یا نیمه فعال شده بودند مشمول استمهال ۶ ماهه شدند و در حال حاضر نیز کسب و کارهایی که هنوز تعطیل هستند در حال شناسایی است که برای اعمال استمهال مجدد مورد بررسی قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صندوق کارآفرینی امید روستای بدون بیکار فارس شيراز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مناطق حاشیه ای ایجاد اشتغال راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قرآنی که برفراز دروازه وردی شمالی شیراز معروف به دروازه قرآن گذاشته شده، منتخبی از برخی سوره‌های کلام الله وحی است.

دروازه قرآن یکی از شش دروازه اصلی شیراز بوده که در دوره عضدالدوله دیلمی ساخته و به دلیل وجود قرآن ۱۷ من مشهوری که در آن بوده، به دروازه قرآن معروف شده است.

قرآن ۱۷ من معروف دروازه قرآن، هم اکنون در موزه پارس شیراز نگهداری می‌شود و به گفته مسئولان سال‌ها به جای آن قرآن دیگری قرار داده می‌شد.

هم اکنون شهرداری قصد دارد هر سال یک قرآن را در دروازه قرآن قرار دهد و قرآن قبل را به بزرگان استان فارس اهدا کند.

دروازه قرآن در سال ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

این بنا بین دو کوه چهل مقام و باباکوهی در تنگه الله اکبر واقع شده است.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است