Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی استان فارس از استقبال مسافران نوروزی از اقامتگاه‌های بوم‌گردی خبر داد و گفت: از ابتدای نوروز تاکنون ۸۰ درصد ظرفیت اقامتگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱ استانها فارس نظرات

موید محسن‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به افزایش اقامت در استان فارس در ایام نوروز اظهار داشت: استان فارس در حال حاضر 48 اقامتگاه بوم‌گردی فعال با ظرفیت 200 تخت دارد که 80 درصد این ظرفیت مورد استفاده مسافران نوروزی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تعداد اقامتگاه‌های بومگردی استان فارس در سال 95، 20 واحد بوده است، گفت: این تعداد در سال 96 به 48 واحد رسید و هم‌اکنون نیز 200 متقاضی برای احداث اقامتگاه بومگردی تقاضا داده‌اند که در همه استان پراکنده هستند. 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان فارس افزود: اقامتگاه‌های بومگردی زیرساخت‌های حداقلی برای اقامت گردشگران در روستاها، مناطق عشایری و کمتر شناخته شده است که نقش مهمی در چرخه اقتصادی منطقه دارد. 

محسن‌نژاد بیان کرد: این اقامتگاه‌ها مکانی برای آشنایی گردشگر با جاذبه‌های طبیعی استان فارس، خورک‌های سنتی، صنایع دستی و مراسم‌های آئینی است و نقش مهمی در اشتغال دارد به گونه‌ای که با راه‌اندازی هر واحد 4 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند. 

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری برای اقامتگاه بوم‌گردی سرمایه‌گذاری ارزان است، عنوان کرد: هر چه مشارکت مردم یک روستا بیشتر و فعالیت یک اقامتگاه بیشتر باشد، رونق اقتصادی بیشتری هم ایجاد می‌شود. 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان فارس تصریح کرد: فراهم کردن شبکه بازاریابی از طریق آشناسازی تورهای آژانس‌های مسافرتی و آموزش از نیازهای اقامتگاه‌های بومگردی است که میراث فرهنگی در این زمینه آمادگی خود را اعلام می‌کند. 

انتهای پیام/ز

R41382/P41362/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قرآنی که برفراز دروازه وردی شمالی شیراز معروف به دروازه قرآن گذاشته شده، منتخبی از برخی سوره‌های کلام الله وحی است.

دروازه قرآن یکی از شش دروازه اصلی شیراز بوده که در دوره عضدالدوله دیلمی ساخته و به دلیل وجود قرآن ۱۷ من مشهوری که در آن بوده، به دروازه قرآن معروف شده است.

قرآن ۱۷ من معروف دروازه قرآن، هم اکنون در موزه پارس شیراز نگهداری می‌شود و به گفته مسئولان سال‌ها به جای آن قرآن دیگری قرار داده می‌شد.

هم اکنون شهرداری قصد دارد هر سال یک قرآن را در دروازه قرآن قرار دهد و قرآن قبل را به بزرگان استان فارس اهدا کند.

دروازه قرآن در سال ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

این بنا بین دو کوه چهل مقام و باباکوهی در تنگه الله اکبر واقع شده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • ما میراث‌دار فرهنگی اصیل و غنی هستیم/ وظیفه داریم یگانه بودن جایگاه شیراز را پاس بداریم
  • گره اندر گره
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)